Home Forums Search Search Results for 'Revolution Slider Error: Slider with alias not found'

Viewing 20 results - 1 through 20 (of 27 total)
  • in forum Virtue Theme
    [Resolved]

    Topic: Error with R. Slider

    August 22, 2017 at 10:05 pm #155914

    I’m trying to set up my shop page, but I cant seem to remove this error. I no longer want the Slide in the shop page.
    How can I fix this. Thank You

    Revolution Slider Error: Slider with alias shop not found.
    Maybe you mean: ‘Home’ or ‘Birthday Freebies’

    October 12, 2016 at 1:52 pm #117069

    Hello,

    I imported the homepage slider but for some reason it won’t show up on the homepage. Instead, I get a message that reads: “Revolution Slider Error: Slider with alias select not found. Maybe you mean: ‘home’

    Could someone please help me with this?

    September 20, 2016 at 2:34 am #113855

    When i search a product with the “search woocommerce product widget” it redirects me correct to the page with all the products i want search but i get an error with the revolution slider “Revolution Slider Error: Slider with alias not found.”

    As far as i remember or maybe i havent seen it, there is no place to add a banner short code for the search page?

    Thanks in advance

    in forum Virtue Theme
    [In Progress]

    Topic: mobile slider

    September 10, 2016 at 12:13 am #112300

    Hi

    Ive built a simple cyclone slider, and its fine on the computer, but I get the error ‘revolution slider error: slider with alias select not found’ on the mobile version.

    Ive copied and pasted the cyclone slider shortcode under theme options > mobile slider.

    Also – there is no menu visible on the mobile homepage.

    Can you help?

    home

    in forum Virtue Theme
    [Resolved]

    Topic: Can't Get Site Style to Appear

    June 10, 2016 at 6:03 am #98462

    Hi,

    I’m working on a new site for a client, building it at . This is a domain I use for building clients’ sites separately so theirs doesn’t have to be offline as long.

    Background info: It already had Virtue Premium installed from my last build. This time, I’m looking to work from Site Style 4, so I tried using the recommended plugin, Kadence Importer. Couldn’t get it to load because I kept getting a notice saying my php speed is not fast enough. Contacted my hosting company, and they said they increased my php.ini so it can load. Logged out, waited several hours, logged back in, same problem. Contacted host again, they say maybe it’s a problem with the plugin because they checked and I should be having no further problem with php speed.

    Next, I tried doing it manually, following the instructions at Now some stuff did load (although it looks nothing like the demo content), but I keep getting a message that says, “Revolution Slider Error: Slider with alias homefull not found.
    Maybe you mean: ‘BlogTemplate’ or ‘BlogFeedHome'”

    So, I figured, maybe when I’ve worked using this install in the past, I’d somehow deleted the template called homefull??? So I uninstalled the existing Virtue Premium and re-installed it. Made sure to activate and update the recommended plugins. Now I’m still getting that same “homefull not found” message and it still looks nothing like Site Style 4.

    Any help will be very much appreciated. Thank you.

    in forum Virtue Theme

    In reply to: Put menu under slider?

    June 9, 2016 at 11:10 am #98330

    Hi,

    I’m having the same problem…I’m getting an error that says “Revolution Slider Error: Slider with alias homefull not found.” It seems I do have Revolution Slider installed (came with the virtue premium and I’ve never uninstalled it.) Any help would be appreciated. (I don’t see where your instructions were that seemed to help the above user.) Thanks. The site is http://www.savvybizsuccess.com.

    March 22, 2016 at 1:47 pm #87174

    Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
    Maybe you mean: ”

    I have this message displayed in my shop page ? I tried everything changing alias , nothing changes. How to remove this message

    November 28, 2015 at 7:24 am #68771

    I want to add Revolution Slider to the home page which is also the WooCommerce Shop default page. I am developing the site offline on AMPPS. I want the slider to appear below the main menu/Logo.
    From the Theme Options, I set the home slider to Revolution Slider. Next, under “if revolution Slide”, I choose the Revolution slider title which I created. I clicked save.
    But when I previewed the site, I get the following error message: “Revolution Slider Error: Slider with alias not found. Maybe you mean: ‘home-slider’ or ‘showcase-carousel'” on a red background.
    I can’t figure out how to fix this. Please how can I correct this problem?
    Thank you for your help.

    November 11, 2015 at 12:32 pm #66571

    Thanks. I just created a slider for mobile, which plays just fine on my phone, but not on my tablet where I get the message “Revolution Slider Error: Slider with alias not found. Maybe you mean…(goes on to name other sliders)…” This is happening on both Firefox and Chrome. I tried cleaning the browser cache. Also cleaned WordPress site cache and still get the same message. In addition tried setting the slider to another version. Again, same message. It’s not seeing any version. Any idea on what may be going on and how i can correct it?

    Also, on mobile — is there anyway to adjust the height of the “call to action” border and line spacing so all the words fit on one line like they do on the computer sized screen? I don’t like the way it looks on mobile.

    in forum Virtue Theme
    [In Progress]

    Topic: revolution slider error

    September 1, 2015 at 5:57 pm #56737

    my slider doesn’t work. it says, “Revolution Slider Error: Slider with alias select not found.”

    August 28, 2015 at 11:45 pm #56151

    Hi everyone,

    I tried to modify page header and I got the error on my page “Revolution Slider Error: Slider with alias not found”. Could anybody help me please?

    July 12, 2015 at 6:45 pm #48783

    Ben:
    I have gone through the https://www.kadencethemes.com/install-virtue-premium-with-demo-content/

    I imported the theme options per your instructions. I choose demo 1 to copy and paste.

    Missing elements of the demo follow:

    1. Revolution Slider Error: Slider with alias select not found. under the logo on the front demo page.
    2. Images are icons, not T-Shirts, etc…
    3. No footer.
    4. The demo features a video demo & an example image post not in the demo 1 advertised.

    should I be uploading other files from the DEMO CONTENT zip?

    My intent is to pattern my site and replace images and sliders in exactly the same place settings but with my own content.

    Can you help me out here. Getting a bit frustrated.

    Thanks,

    Mark

    in forum Virtue Theme
    [In Progress]

    Topic: Revolution Slider Error

    May 18, 2015 at 11:35 pm #41464

    Just purchased Virtue Pro and tried using style 1 with the revolution sider. Get following error message:

    Revolution Slider Error: Slider with alias not found.

    If I use the flex slider there is no error message and images appear. Pls advise.

    in forum Virtue Theme

    In reply to: portfolio page not found

    May 10, 2015 at 12:08 pm #40265

    Thank you Ben
    i set the permalink to default then it worked.

    but now i encountered problem with rev slider when editing portfolio, it shows the following

    Revolution Slider Error: Slider with alias port not found.
    Maybe you mean: ‘home’ or ‘port 1’

    but i set the shortcode of rev slider as: ‘home’ or ‘port 1’

    i encountered this problem before via home page slider, then i re-installed wp it was fixed

    dont know why this is happening…please help

    many thanks in advance
    Chris

    in forum Virtue Theme

    In reply to: Put menu under slider?

    May 7, 2015 at 12:43 pm #39953

    I added the rev slider. Still having problems.

    Message on page “Revolution Slider Error: Slider with alias homefull not found.

    Maybe you mean: ‘Homepage'”

    http://www.insidestyleri.com/

    in forum Virtue Theme
    [Resolved]

    Topic: Revolution Slider error

    January 25, 2015 at 5:44 am #28488

    Hi, I’ve just upgraded and installed plugins for sliders successfuly but when switch to revolution slider I found the following home page error:Revolution slider error: Slider with alias select not found.

    Under slider settings it states:

    Revolution Slider is selected

    Then:
    If Revolution slider
    Choose your Revolution Slider here (but no options to select.
    No Items of this type found.
    ____________________________________

    Home pages shows
    Revolution slider error: Slider with alias select not found.

    Regards
    Lance

    in forum Virtue Theme

    In reply to: contact form

    December 2, 2014 at 4:00 am #24005

    Hi – Im having issues creating a revolution slider on my homepage (gocon.com.au).

    Im getting the error
    “Revolution Slider Error: Slider with alias not found.

    Maybe you mean: ‘fencing home’ ”

    Can you help?

    October 9, 2014 at 9:25 am #19421

    Hi Ben,
    Just purchased your theme, I’d like to use the site style 3, but there is an error says,”Revolution Slider Error: Slider with alias select not found.”

    Please help me solve this one.

    Thanks.

    Cheers,
    Mark

    October 5, 2014 at 10:00 pm #19147

    I’ve followed the tutorial for downloading the Theme 4, however when I’ve refreshed to my webpage, I have an error message:

    Revolution Slider Error: Slider with alias example_full not found.

    Can anyone help me with this? I’m an absolute beginner but trying my hardest

    August 30, 2014 at 12:08 pm #16253

    Hi Hannah,
    Yes I don’t want because the following message is appearing:
    “Revolution Slider Error: Slider with alias select not found.”
    Currently I have set the “static page” to “shop”:
    http://jdemi.cane2.com/

    If I go to (or set “static’ to “home”
    http://jdemi.cane2.com/home/

    Error dissapears.

    Maybe, you need to know that first I tried “free version”, there was no problem like this. Then, I purchased “premium”. The error message started during setup of the premium version.

Viewing 20 results - 1 through 20 (of 27 total)