Home Forums Virtue Theme Slow site after installation of KADENCE VIRTUE

This topic is: not resolved
In Progress
Posted in: Virtue Theme  
  • February 9, 2018 at 4:25 am #178501

    Hi,

    Yesterday, I installed Kadence Virtue on my existing Web site. As soon as the theme was installed, the speed went down dramatically. I checked with my hosting provider and everything is OK on his side. I deactivated all the plugin and only reactivate the necessary plugin afterward. The speed got a little better but it is still very slow. I installed WP Cache plugin in order to help but it still takes 5-6 second to display a page (it used to be 1 or 2 seconds previously).

    The web site is http://www.nj-albert.com. Did it happen before with some of your clients? Can you see the problem in checking my web site?

    Should I reinstalled the Kadence Virtue Theme and all of the Kadence plugin? Do you have a tutorial to help a complete reinstallation of your theme and plugin? Yesterday I invest 12 hours of work in order to correct all of the new content.

    The second solution would be to use on my previous backup, reinstall Kadence and redo all of the content correction.

    The third solution : Use the backup, install Kadence and use your Kadence “Export/Import” tool to upload the new content. Would it work?

    I really need your help,

    Benoit Laporte

    Sorry, this forum is for Premium customers only. Please Login to continue

    If you are using a free theme you can access support on wordpress.org by searching for the free theme and using the support tab.