Forum Replies Created

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 418 total)
  • July 30, 2018 at 5:31 pm #197389

    You are welcome!

    I apologize for my delay but I’ve been struggling for 3 months with the Peruvian bureaucracy to get my working permit that sucked!

    Best Regards,
    Angelo

    May 14, 2018 at 9:24 pm #190079

    The new policy state do not provide for a free licence anymore but a bonus Key license of 200$ and the geocode also isn’t for free.
    Of course, it depends on the website traffic amount and usually site like mine do not reach such amount but I prefer to turn off the map as you suggested and eventually add a free map using a plugin or the way I use for my interactive map with leaflet.

    Anyhow I wish you can deploy also this option, it would give you advantage over other developer already managing this inconvenient.

    Best regards and thank you for your kindness.

    Angelo

    May 14, 2018 at 12:58 pm #190053

    Hi,
    Thanks.
    Anyhow I wish you will make an option to choose between google and openstreetmap because many people will be affected by this new google policy

    Regards
    Angelo

    April 9, 2018 at 7:08 pm #186749

    That’s great to understand. How I told you are the master in this and in a few words you made clearer the use of float and clear.
    As for years it had worked fine I never supposed such a problem.
    Thanks a lot indeed.

    Angelo

    April 7, 2018 at 11:57 pm #186599

    Hi Ben,
    I watched a clip on youtube about float and clear and I modified the ruels in this way and it works now.
    I found out that the main problem was the float in the infonotex class, however I modified in this way

    .mypad2 {
    width: 100% !important;
    float: left !important;
    padding: 10px 30px 10px 5px !important;
    clear: left !important;
    }

    and

    .infonotex {
    display: block !important;
    clear: left !important
    float: left !important;
    width: 100% !important;
    padding: 00px 30px 10px 25px !important;
    }
    All page link work again fine.

    I really thank you a lot. I’m not a developer as you know.
    Regards,
    Angelo

    April 7, 2018 at 11:15 pm #186598

    Hi Ben,

    You are right, my CSS knowledge is basic and when I studied it maybe I misunderstood the use of floats and didn’t learn at the time how to clear it because I never found such a clear rule in the course I read from Mozilla foundation and other.
    I supposed it was to force a block in a position and maybe I wrongly used it. These rules are very old set and are shared in all my websites, so it astonished me that never I got such a problem.
    Does the clear is a pretty new rule?
    How do I align a block element to right or left? Because that’s the reason I wrote this rule according with some issue maybe I got in small screen. But it was at least 5 years ago.
    Did you make a test temporarily removing this float rule?

    Thanks
    Angelo

    April 7, 2018 at 8:24 pm #186583

    I checked almost all pages and the behaviour is always the same. Link inside button and carousel works but inside body post doesn’t work at all, while before all worked correctly. I checked with Chrome, opera, firefox and on 3 mobiles all give the same result, link is not working.
    Maybe something about sanatization is not working correctly.
    Isn’t the qtranslate-x plugin this time because all links and other theme’s menu works correctly in all 3 languages without any problem
    Looking forward to hearing from you

    Angelo

    EDIT: I suppose it happened since the version 2.10 because last months it worked fine

    • This reply was modified 4 months, 2 weeks ago by  Angelo.
    April 7, 2018 at 5:33 pm #186581
    This reply has been marked as private.
    February 23, 2018 at 2:35 pm #180738

    Ok Hannah,

    I supposed was much easier to find in the list also Kadence slider legacy because when are in a hurry it’s easy to forget that each slider has a shortcode.
    That’s happened to me and after a long while I understood it and went in search of the shortcode.
    Anyhow, thank you for checking it.

    Angelo

    February 23, 2018 at 9:12 am #180665

    Hi Hannah,

    I beg your pardon, yes Hannah is in that dropdown list but the problem is in Ascend theme not in Pinnacle

    Angelo

    February 22, 2018 at 9:30 pm #180606

    Hi Hannah,

    I apologize with you because I was testing the Italian language only and of course I couldn’t see the text resizing in English and Spanish.
    After your suggestion I cleared the cache without any success and tested the English version, so I discovered there was something wrong in the Italian version. I don’t know how but there’s a span style setting font-size to 24pt. I removed and anything went fine again using your CSS rule.

    A little question just to know it. When I set the home header in the menu items list Kadence Slider Legacy isn’t present. Was it your choice or did you miss it? I used the add shortcode item to set my slider.

    Thanks
    Angelo

    February 22, 2018 at 4:37 pm #180588

    Hi Ben,
    First of all thank you for helping me, I have learnt a lot from your suggestions.

    1- I set the slider max height to 650 and it works fine
    2- It doesn’t work at all. I set but in the mobile nothing change using the rule you suggested. You can check it at https://www.4kmediastock.com/en/
    Is there a way I can set a font size that automatically resizes, I mean instead of h1 do I can format with <p> or what so it automatically shrinks in mobiles?

    Thanks a lot
    Angelo

    February 21, 2018 at 3:49 pm #180389

    Hi Ben,
    Thanks to your suggestions and some testing I succeeded to modify the home page in http://www.mappeattive.com
    Now, for the site https://www.4kmediastock.com/en/ I modified the home header and set via shortcode a kadence slider legacy I also created but I have two issues:
    1- On desktop I’m not able to show the whole image with logo – I mean the slider is not showing the full picture.
    2- In theme options > home page layout, I activated Content Page and Home Widget Area. But on mobile the slider image is shown correctly but the sentence “WELCOME IN 4KMEDIASTOCK.COM” included in the content page is not resizing.

    Please have a look and let me know where I’m wrong in setting the options.
    Thanks
    Angelo

    February 20, 2018 at 2:50 pm #180151

    Hi Ben,

    I understand what you wrote. I made some tests now on this site https://www.mappeattive.com/ and saw what you mean. I found out an oddity anyhow that using Respect Image Aspect Ratio shrink the full image as you said but the bouncing arrow is not resizing and is very big. Besides, of course, the image goes behind the transparent header and on mobile I cannot set to non transparent to avoid of going behind the transparency.
    Any hint to set the mobile header not transparent so to better see the slider and resize the arrow (I can remove the arrow is not mandatory)?

    I told it was about resizing because only after changing from landscape to portrait in my old mobile it shrank correctly
    Thanks

    Angelo

    February 20, 2018 at 7:41 am #180086
    This reply has been marked as private.
    February 14, 2018 at 8:20 pm #179396
    This reply has been marked as private.
    February 8, 2018 at 7:05 am #178361

    Hi Ben,
    Good news. I found out the issue. The SSBA plugin was totally misconfigured. I supposed that something wrong at hosting level should happen because it’s impossible that updating one plugin could misconfigure other two and the Error Log panel doesn’t give any error line.
    Anyhow, I configured again the SSBA plugin and also rollback to a previous version the Easy Update Manager and anything went on place.
    Thanks a lot for pointing out the plugin to check

    Angelo

    February 7, 2018 at 5:25 pm #178311

    hi Ben,
    is this the plugin you say Simple Share Buttons Adder?

    February 7, 2018 at 4:30 pm #178301

    Hi Ben,

    I sent your reply to my hosting server even I don’t see any errors in the Log Errors panel. I wll keep you updated with their reply.
    Thanks
    Angelo

    February 7, 2018 at 3:41 pm #178291

    I also cleaned the cache but I discovered the issue in another computer of a client of mine this morning so has to be related to kadence slider and something else

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 418 total)