Forum Replies Created

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 233 total)
  • May 31, 2019 at 2:38 pm #227312
    This reply has been marked as private.
    May 31, 2019 at 1:51 pm #227310

    Ben,

    This issue seems to have resolved itself

    Cheers

    Jeremy

    May 30, 2019 at 5:58 pm #227214
    This reply has been marked as private.
    May 29, 2019 at 6:54 pm #227015

    Thanks Ben! That seems to have fixed the issue

    Jeremy

    May 14, 2019 at 5:19 pm #225666
    This reply has been marked as private.
    May 8, 2019 at 4:50 pm #225128
    This reply has been marked as private.
    April 25, 2019 at 12:04 pm #224036

    No I have not tried that.

    I will and let you know what I find out.

    Jeremy

    April 25, 2019 at 11:43 am #224032
    This reply has been marked as private.
    April 20, 2019 at 5:22 pm #223569
    This reply has been marked as private.
    April 20, 2019 at 5:22 pm #223568

    Hannah,

    So on mobile view and desktop view it is fine.

    But on browser view of 1006 pixel wide or in that area of width part of the last image is cut off and there are no arrows.

    Jeremy

    April 20, 2019 at 1:59 pm #223564

    Hannah,

    Never-mind. It is working now.

    Thanks

    Jeremy

    April 20, 2019 at 12:03 pm #223557

    Hannah,

    That is what I thought at first also. But 2 things suggest otherwise.

    1. in mobile view the arrows do not show even when there is only two of the images showing an you can’t see the third image.

    2. If I turn on auto play the arrows show. With auto play off they don’t.

    Jeremy

    April 19, 2019 at 4:14 pm #223501
    This reply has been marked as private.
    April 19, 2019 at 3:33 pm #223484

    Hannah,

    I must be tired. I totally forgot that I had solved this issue before by using this plugin

    Page scroll to id

    https://wordpress.org/plugins/page-scroll-to-id/

    It is all working fine now.

    thanks

    Jeremy

    April 19, 2019 at 2:54 pm #223480
    This reply has been marked as private.
    March 27, 2019 at 3:14 pm #221244

    Ben,

    Good to know. I will most likely be turning it off then.

    Thanks!

    Jeremy

    March 27, 2019 at 1:53 pm #221218

    Ben,

    But what if I want smooth scrolling? Do we just ignore the error message? Does it cause any other issues leaving it on?

    thanks

    Jeremy

    March 27, 2019 at 1:37 pm #221214
    This reply has been marked as private.
    March 26, 2019 at 4:26 pm #221075

    Ben,

    I was having the same issue until I found this post

    Jeremy

    March 18, 2019 at 2:54 pm #220237

    Ben,

    Do I add that javascript to the individual page? If so where would I do that?

    Thanks

    Jeremy

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 233 total)